Kinderfeestjes

De Oude School geeft nu ook kinderfeestjes ben je jarig en wil je iets spannends, creatiefs of ben je een echte Diva? wij hebben verschillende feestjes zoals:

 • Zweed party
 • Paint artist
 • Diva look
 • Laser game party

 

Bij De Oude School gaan we naast de vele workshops, verenigingen, lunches, diners, bruiloften, volwassen feestjes ook kinderfeestjes geven. Om mee te beginnen hebben we vier feestjes uitgezocht: Zweed party, Diva look,           Paint Artist en de Laser game party natuurlijk zijn deze feestjes ook te boeken met uw volwassen feestjes zodat u rustig met uw familie en vrienden een borreltje kunt drinken en de kinderen vermaakt gaan worden.

Hoe verloopt een kinderfeestje? Bij binnenkomst gaan we met z’n allen aan de tafel zitten en mag de jarige kiezen of de cadeautjes verstopt worden of we ze gelijk gaan uitpakken. Als alle cadeautjes uitgepakt zijn gaan we limonade drinken en cake versieren met slagroom en spikkels. Heb je nog geduld of zit je al te popelen om je activiteit te gaan doen? Voor welk item heb jij gekozen?

Zweed party? Lekker bakken en creatief zijn met muffins en koekjes? Zelf beslag maken is leuk bij De Oude School want daar mag je knoeien, wat maak jij? Hartjes, vierkantjes welke kleur marsepein wil jij? Komt het uit de oven dan gaan we het versieren en kan je het op eten of mee nemen naar huis in een eigen gepimpte gebaksdoos!

Paint artist? Ben jij diegene die het liefst mooie dingen schildert, tekent of misschien droom je er wel van om een echte graffiti te spuiten op een groot doek? Leef je uit want bij De Oude School is dat mogelijk en laat de ware artiest in je boven komen je mag je eigen graffiti doek mee naar huis maar eerst even laten drogen!

Diva look? Altijd graag een echte Diva willen zijn? Nagels lakken, haren in de krul, lippenstift, mascara en ogenschaduw en dan die ene mooie jurk aan! Alle fotografen willen je zien, je loopt nog een keer het podium op om je te laten fotograferen en dan samen met al je vrienden een laatste foto maken! Een herinnering om nooit te vergeten!

Laser game party? Voor de stoere jongens en meisjes onder ons hebben we een ware lasergame party. Houd je wel van een uitdaging en ben je niet bang? Dan is dit zeker iets voor jou! Laser gamen in het donker met spannende geluiden en gave obstakels, wie heeft als eerste de vlag van de ander veroverd?

 

Als we klaar zijn met een van de bovenstaande activiteiten gaan we aan tafel onze eigen pizza maken, kneden, rollen en probeer nu maar een mooie ronde bodem te maken, lukt dat? Beleg hem nu met wat je maar wil, ham, kip, kaas, champignons, ananas, mozzarella, paprika en geraspte kaas. Ben je klaar dan doen wij hem voor jou in de oven en kan je nog vrij spelen tot de pizza klaar is en was hij lekker?

Oh blijf nog even zitten want terwijl jij je ijsje eet aan tafel doen we nog een laatste spelletje voor we naar huis gaan. Dan zit het er echt op en krijgt iedereen nog een zakje chips mee! Veel plezier en tot de volgende keer!

 

Naast het feestje kan er een sleutelhanger maken worden bijgeboekt voor 10,00 of een fotolijstje versieren met mooie glitters en dergelijke voor 4,00 p.p

Kinderfeestje totaal: minimaal 6 kinderen, duurt 3 uur en kost 19.95 euro p.p inclusief onbeperkt limonade, cake versieren, pizza maken, waterijsje en chips.

Wil je geen pizza maken dan kost het feestje 17.50 euro p.p inclusief onbeperkt limonade, cake versieren, waterijsje en chips.

Lust je geen pizza dan kan je kiezen voor een pannenkoek of friet met keuze uit frikandel of kroket.

 

Voor informatie of reserveren kunt u bellen naar 06-31764008, kijk op de website: www.cafedeoudeschool.nl of mail naar: info@de-oudeschool.nl

Nieuws & Activiteiten

 • 17 mei
  Vaderdag 17-6-2018

  Op 17 juni is het tijd om alle vaders weer eens lekker te verwennen en dit jaar doen we dit met een stoere avond!   Stoere mannen diner: een steak van 250 gram met salade, friet, een halve liter bier en een bingo kaart voor 27,50! Aansluitend om 21.00 uur een stoere mannen bingo met

  Lees verder →
 • 16 mei
  Gesloten op dinsdag 22-5-2018

  Dinsdag 22-5-2018 zijn wij gesloten, graag verwelkomen wij u op een van de andere dagen.

  Lees verder →
 • 31-1-2 en 3 juni KERMIS!!

  Op 31 mei is het weer zover, Kermis in Warder en wat een feest gaat het worden, jij bent er toch ook bij lekker zwingen op DJ Edo of lekker kip eten op het veld! We zien je in het weekend van 31-1-2 en 3 juni! pssst daarna zijn we pas weer open op 8

  Lees verder →