Arrangementen

Workshops en arrangementen

Los van het feit dat de Oude School een heerlijk plek is om te eten en te drinken en ultiem te genieten met uw vrienden, familie, en/of collega’s, bieden wij ook de mogelijkheid voor een workshop uit de categorie ‘dit is weer eens wat anders’.

De arrangementen en workshops zijn te combineren met een hapje en/of een drankje.

Compleet Hartig arrangement

• Ontvangst met kopje koffie of thee en iets lekkers
  • Etagère met diverse hartige hapjes
  • Inclusief 2 drankje naar keuze (fris, bier of wijn)
  • Prijs: € 12,50 per persoon

Compleet Zoetig arrangement

• Ontvangst met kopje koffie of thee en iets lekkers
  • Etagère met diverse zoetige hapjes
  • Inclusief 2 drankje naar keuze (fris, bier of wijn)
  • Prijs: € 12,50 per persoon

Walking Diner

Een volledig naar wens in te vullen menu staat centraal tijdens de Walking Diner. Ons gezellige restaurant wordt met zowel zit- als staplaatsen ingedeeld waardoor u op een ontspannen en informele wijze zal genieten van het diner. Durf het een keer ‘anders’ te doen. U zal zien dat een ieder enthousiast zal zijn.

Vijfgangendiner vanaf € 34,- p.p.

Bourgondische Maaltijd

Beleef de maaltijd eens op een andere manier. Wat te denken van de Bourgondische maaltijd. Al zittend aan een lange tafel wordt het eten op schalen geserveerd. Zelf opscheppen. Zelf de wijn inschenken, want die staat natuurlijk ook op tafel. Waan uzelf een beetje in de Middeleeuwen en beleef de maaltijd op een Bourgondische wijze bij De Oude School.

Vanaf € 32,- p.p. inclusief wijn

Compleet Brunchbuffet

Met het compleet bruncharrangement wordt u dag compleet, een heerlijk verzorgde brunch met broodjes, salades en nog veel meer voor of na het arrangement wat u heeft geboekt.

• Prijs € 19,95 p.p. / Kinderen € 10,- p.p.
  • Aantal personen: vanaf 10 pers.
  • Duur: 2 uur
  • Inclusief drank (melk, karnemelk, jus, thee en koffie)
  • Soepje
  • Diverse soorten brood
  • Roomboter en kruidenboter
  • Diverse worstsoorten
  • Diverse kaassoorten
  • Diverse salades
  • Fruit

High tea (vanaf 4 pers) € 19,95

U kunt bij ons voor in de middag een heerlijke high tea bestellen bestaand uit:

• Soepje
  • Sandwiches zalm
  • Sandwiches brie
  • Sandwiches carpaccio
  • Scone met clotted cream en jam
  • Muffin
  • Diverse soorten chocolade
Ik wil meer weten

Baby shower High Tea (vanaf 4 pers)

U kunt bij ons een tafel reserveren waarop wij een heerlijke High Tea zoals hierboven aangegeven staat zullen serveren. Alleen is het thema natuurlijk helemaal gebaseerd op de baby en komt er extra beschuit met muisjes bij, cup cakes in stijl en zullen de sandwiches met gepasteuriseerde brie en eiersalade zijn. Tijdens de high tea krijgt u de gelegenheid om cadeautjes te geven.

De Baby shower kan uitgebreid worden met een leuke workshop waarbij je een rompertje met lange of korte mouw kan kiezen en vervolgens gaat versieren met strassteentjes, glitters, borduursels, stukjes stof en textielverf en als afsluiter maken we dan een leuke groepsfoto voor de a.s.mama.

Wilt u een speciale babytaart? Of misschien wilt u wel kenbaar maken of het een jongetje of meisje wordt, wij doen dat door in een kist heliumballonen in de kleur roze of blauw te verstoppen er is veel mogelijk en heeft u zelf een leuk idee, laat het ons weten.

• Prijs High Tea € 19,95 p.p.
  • Prijs workshop € 25,- p.p.
  • In combinatie met de babyshower € 45,00 p.p.

Kids High Tea € 7,95

• Thee of limonade naar keuze
  • Sandwiches met kaas, jam en hagelslag
  • Muffin die je zelf mag versieren
  • Chocolade lolly
  • Zakje chips

Stamppot

Dat heerlijke winterse gevoel, daar hoort toch oer-Hollandse stamppot bij. We serveren diverse stamppotten uiteraard met huisgemaakte gehaktballen, stoofvlees of rookworst.

• Keuze uit: hutspot, zuurkool, boerenkool, stimstam
  • Inclusief 1 drankje (bier, fris, wijn)
  • Vanaf 10 pers. € 17,50 p.p.

Zelf Pizza maken

Zelf je eigen pizza maken en beleggen met hartig of zoetigheden b.v. een pizza met chocoladepasta en Smarties of met aardbeienjam, banaan en chocolade. De een het deeg kneden en de ander de ingrediënten klaar maken dus eerst je mice en place af maken voordat je pizza belegt kan worden en hij de oven in kan. Jij kunt precies die ingrediënten kiezen die jij lekker vindt daarna kan hij in de oven en kan je terwijl je zit te wachten het escape spel spelen of een van de andere spelletjes uit de spellenkast. Met ijs na is de verwennerij compleet.

• Pizza party € 17,50 p.p. kinderen € 10,- p.p.
  • Aantal personen: vanaf 8 pers.
  • Duur: 2 uur

Inclusief

• Brood en boter
  • Pizza maken
  • Drie bolletjes ijs met slagroom
Afbeelding van Afhalen

Afhalen

De oude school heeft de klaslokalen dicht moeten doen ivm de gevolgen van het Corona virus. Het team wenst iedereen sterkte en vooral gezondheid toe en kijken er naar uit om u snel weer te mogen ontvangen. Tot die tijd zijn we geopend van vrijdag t/m zondag voor maaltijden en drankjes to Take away.  De afhaal menu’s kunt u terug vinden onder het kopje menu bij afhalen, u kunt ons bereiken op 0299-742851!

Stay save en tot snel!