Home

Welkom bij

de Oude School

Warder - Noord-Holland
Reserveren

De Oude School

Ons verhaal

Een plaatje in Warder

Na een avontuur van jaren waarbij wij twee succesvolle restaurants hebben gehad (Enkhuizen en Purmerend), werd het tijd om op adem te komen. Beide restaurants werden verkocht en de rust keerde langzaam terug in huize de Boer.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en zo deed de kans zich voor om de Oude School in Warder over te nemen. Het pand is zo mooi (het lijkt wel een klein wit kasteeltje in het hart van Warder), dat we gewoon geen nee konden zeggen.

Met onze ervaring (René als chef en Helen als gastvrouw), hebben we in zeer korte tijd de Oude School nieuw leven ingeblazen. Zowel qua interieur als kaart. Een ware verrijking voor het dorp en omliggende dorpen en steden.

Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom van dinsdag t/m zondag

Ontdek onze menukaart

(H)eerlijke

Gerechten

met zorg uitgedacht

Bij het binnenrijden van het Noord-Hollandse dorp Warder, valt de witte Oude School onmiddellijk op. In het karakteristieke pand kunt u terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De gerechten zijn stuk voor stuk met zorg uitgedacht door chef/eigenaar René de Boer en zijn elk een feestje op tafel.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de menukaart? Dat snappen we!

Menukaart

Maak een reservering

De school is oud

De gerechten vers

Ontspannen

Sfeer

Voor een tafel binnen is het is verplicht om te reserveren. (RIVM regel). Dat kan telefonisch op: 0299-742851 of via het reserveringsformulier op deze website.

Reservereringsformulier

Openingstijden

Donderdag Vanaf 16:00
Vrijdag Vanaf 16:00
Zaterdag Vanaf 12:00
Zondag Vanaf 12:00

* Maandag, dinsdag en woensdag gesloten