Goodbye 2020, Hallo 2021

Goodbye 2020, Hallo 2021

Goodbye 2020, Hallo 2021

Het is donker in donkere tijden bij De oude school in Warder, geen gezelligheid, geen feestjes, geen ontmoetingen en geen leuke avonden meer om naar uit te kijken, de winter is in aantocht en Covid-19 hangt nog steeds in de lucht waardoor de wolken donkergrijs gekleurd zijn en we helaas nog steeds geen positief uitzicht hebben op wanneer we weer de gezelligheid kunnen creëren binnen De oude school zonder alle maatregel van het RIVM.
Bij de eerste lock down schrokken we en dachten we:  ” dit duurt maar even ”  en gingen aan de slag met het afhalen, we zagen de zomer tegemoet met het zonnetje en het prachtige terras om naar uit te kijken natuurlijk met alle maatregelen zoals het eenrichtingsverkeer 1,5 meter, registratie, desinfecteren en binnen maximaal 30 personen wat goed te realiseren is omdat we ook een prachtige zaal hebben met een mooie houten vloer door de stichting gelegd .
Gelukkig was het vanaf 1 juni prachtig mooi weer en wat hebben we genoten in het zonnetje op het prachtige terras, door de samenwerking met de stichting en het prachtige weer en alle gasten die van ons terras kwamen genieten konden we weer volop draaien en wat gemaakte verliezen in lopen. Toch bleef het lastig ook omdat er verschillende verenigingen te kennen gaven dit jaar niet meer te komen wat zeer zeker begrijpelijk is vanwege de risico groep waar zij zich in bevinden, tevens bleven ook alle feesten en partijen uit die ook hier een groot gat slaan in de financiële middelen van De oude school en zo wordt het roeien met de riemen die je hebt.
Maar de 2e lock down zagen we niet aankomen en dan ook nog zo lang, overschakelen op het afhalen is een druppel op de gloeiende plaat maar laat duidelijk zien dat er uit het dorp mensen zijn die ons steunen binnen deze zware tijd door elk weekend weer iets bij ons op te halen, juist voor deze mensen hebben we straks ( als het weer mag ) een mooie verrassing, maar komen daar later nog op terug!
Kerst heeft iedereen massaal bij ons de kerstmenu’s en borrelboxen opgehaald  wat was het weer fijn om daar mee aan de slag te gaan, koken, organiseren en het iedereen naar de zin maken daar zijn we goed in! Dat is wat wij leuk vinden en wij hopen jullie ook.
Natuurlijk is het een fractie van wat we normaal doen, maar toch is het een klein licht puntje aan de donkere horizon. Wij danken een ieder die ons in 2020 zo gesteund hebben en ons een hart onder de riem hebben gestoken door bij ons af te halen daar zijn we dankbaar voor.
2021 gaat een super jaar worden ook al is de Corona nog niet onder controle en moet er nog massaal gevaccineerd worden en zijn de mondkapjes en de 1,5 meter nog niet uit beeld maar ons gevoel zegt dat we straks weer langzaam aan kunnen gaan starten ook al zullen het kleine stapjes zijn het zullen weer stapjes worden in de goede richting!

Wij hebben er zin in en zullen er alles aan doen om die kleine stapjes zo veilig en mooi mogelijk te maken om ervoor te zorgen dat er weer mooie momenten kunnen zijn en we weer bijzondere herinneringen kunnen gaan maken in De oude school. Een van de kleine stapjes is dat we vanaf 15 januari beginnen met afhaalboxen voor twee personen (€ 18.75 p.p) die kleine gerechtjes van de kaart bevatten dus verschillende soorten voorgerechten, hoofdgerechten en natuurlijk een mooie zoete afsluiter voor de avond.

Hou onze site, Facebook of Instagram in de gaten voor alle leuke Coronaproef arrangementen binnen De oude school en wensen een ieder een gezond, liefdevol en gezellig 2021 toe!

Tot snel in De oude school